Menu
RSS
A+ A A-

ПОЛИЦАЈЦИ ФУДБАЛЕРИ

У ШИДУ ОДРЖАН ТУРНИР У МАЛО ФУДБАЛУradicevic.jpgПобедник турнира екипа Општине Шид


Од када је гранична полиција преузела контролу граница почело је и организовање сусрета у малом фудбалу па је тако било и 14. јула у спортској хали у Шиду. Такмичарске екипе су биле Служба граничног прелаза Шид, као домаћин, затим Служба граничног прелаза Батровци, Шпедиција и Општине Шид.


Миле Лукић, командир Службе граничне полиције Шид о овом турниру истиче:
- По трећи пут организујемо ове сусрете и то ће прерасти у традицију. Циљ је рекреација и наравно дружење, а резултат и победници су најмање важни.


У првој утакмици сусрели су се Шпедиција и Општина Шид, победник је са 1:0 била општина Шид. Друга утакмица је била између Службе граничног прелаза Шид и Службе граничног прелаза Батровци, где су са 2:1 победници били Шиђани. Са 4:3 Служба граничног прелаза Батровци у трећој утакмици је победила Шпедицију. Након четвртог сусрета када је са 1:0 Општина Шид победила СГП Шид био је јасан пласман учесника.


На првом месту је Општина Шид, другом СГП Шид, трећем СГП Батровци и четвртом Шпедиција. Најуспешнији стрелци са по два гола су Воја Ивковић из СГП Батровци и Бранимир Видић из Шпедиције. За најбољег играча, иначе дугогодишњег фудбалера, проглашен је Бранко Радичевић, играч општине Шид.