Menu
RSS
A+ A A-

НА СТАРТУ ОПШТИНСКИ ДЕРБИ

НА САСТАНКУ УДРУЖЕЊА КЛУБОВА СРЕМСКЕ ЛИГЕ ИЗВУЧЕНИ ПАРОВИ ПРВОГ КОЛА У НОВОЈ ПРВЕНСТВЕНОЈ СЕЗОНИ



Представници 16 клубова Сремске фудбалске лиге на састанку који је одржан у суботу 21. јула у Пећинцима, разматрали су најактуелнија питања пред почетак нове сезоне. Као што се и очекивало највише речи је било о предстојећој реорганизацији фудбалских лига у којима наступају сремски клубови. Готово сви представници клубова из пет сремских општина који сачињавају Сремску лигу изразили су незадовољство новим системом такмичења на подручју Сремског фудбалског савеза јер ће он по њиховим мишљењу донети само штету сремском фудбалу.


Након тога саопштена су имена комесара за суђење и за такмичење, односно дисциплинског судије а потом је обављено извлачење парова 1. кола за нову првенствену сезону. Вољом жреба већ на старту уследиће дуел два наша представника. На стадиону Једноте у Шиду у недељу 19. августа састаће се домаћа Једнота и Граничар из Адашеваца. Хајдук из Вишњићева ће на старту гостовати у Сурдуку где га очекује дуел са домаћим Борцем док ће наш четврти представник у овој лиги Фрушкогорац из Кукујеваца, такође, гостовати у првом колу и то у Инђији где га очекује сусрет са домаћим Железничаром.


У осталим утакмицама 1. кола Сремске лиге састаће се: Змај (Ноћај) - Јединство (Платичево), Сремац (Јарак) - Партизан (Витојевци), Дунав (Стари Бановци) - Љуково, Младост (Будућност) - Подунавац (Белегиш) и Подриње (Мачванска Митровица) - Сремац (Деч).