Menu
RSS
A+ A A-

ЗАВЕСЛАЈИ КА ПОБЕДНИЧКОМ ПОСТОЉУ

У ВИШЊИЋЕВУ ОДРЖАНО 3. КОЛО ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У МИНИ КАЈАКУkajak.jpgТреће коло овогодишњег првенства Србије у мини кајаку одржано је у недељу 22. јула на реци Босут у Вишњићеву. Учествовало је 13 клубова из Србије са близу 200 такмичара. Иако им временске прилике нису ишле наруку, у свих 16 одржаних трка виђене су занимљиве борбе. Као што се и очекивало највише успеха су имали представници КК Вал из Сремске Митровице који се и након овог кола налазе у вођству у генералном пласману.


Домаћи такмичари су и овога пута имали великог успеха. То се посебно односи на талентованог Зорана Видовића који је и овога пута показао да се са правом убраја у ред најперспективнијих младих кајакаша у Србији.


Поред њега запажене резултате су имали и Јован Чемерлић, Миланка Гавриловић, Стефан Ђорђевић, Горана Ошаповић, Слађана Михајловић и други. Председник клуба Јовица Видовић није крио задовољство након одржаног такмичења.


- Иако нисмо наступили у комплетном саставу јер нам се неколико такмичара налазе на одмору међу којима је и Драгана Богићевић, ми смо задовољни постигнутим резултатима. Остајемо и даље у трци за највиши пласман заједно са екипама из Сремске Митровице, Шапца, Бачке Паланке, Земуна и Новог Сада - истиче у изјави за наш лист председник Кајакашког клуба из Вишњићева.


Одмах након овог такмичења у клубу са Босута крећу са припремама за предстојећу Вишњићеву регату која ће бити одржана ове јесени у оквиру културно-спортске манифестације Вишњићев сабор.