Menu
RSS
A+ A A-

ВОЈИСЛАВ КУЛАЧАНИН ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА


Нова првенствена сезона у Општинској лиги почеће у недељу 2. септембра


На седници Удружења клубова Општинске фудбалске лиге која је одржана у недељу 12. августа у Шиду разматрана су најактуелнија питања из рада овог Удружења пред почетак нове првенствене сезоне. На седници је извршен и избор челних људи као и комесара за такмичење и судијска питања.


Војислав Кулачанин, представник ФК Напредак из Вршца, изабран је за председника удружења, док је за његовог заменика изабран Радивоје Кашанин, представник ФК Борац Илинци.


Ранко Добројевић је изабран за комесара за такмичење док ће Љубиша Мирковић водити бригу о судијским питањима. На седници се разматрала и ситуација у ФК Сремац из Беркасова који је у пролећном делу прошле сезоне иступио из такмичења. Представници Удружења и Општинског фудбалског савеза покушаће још једном да у разговору са представницима Месне управе у Беркасову размотре могућност да се екипа Сремца укључи у овогодишње првенство.


Уколико се то догоди Општинска лига ће бројати девет клубова који ће се борити за наслов првака. То су: Напредак (Вашица), Граничар (Јамена), Јединство (Љуба), Борац (Илинци), ОФК Бикић, ОФК Бингула, Братство (Сот), Синђелић (Гибарац) и Сремац (Беркасово).


Представници клуба Општинске фудбалске лиге одлучили су да овогодишња сезона почне у недељу 2. септембра када ће на програму бити утакмице првог кола.