Menu
RSS
A+ A A-

СТРЕЛАЦ БЕЗ МАНЕ И СТРАХА

МЛАДИ РУКОМЕТАШ ИЗ ШИДА НА МЕТИ НАШИХ НАЈБОЉИХ КЛУБОВАstrelac.jpg

Млади рукометаш из Шида Немања Младеновић (13) нашао се овог лета на мети наших најеминентнијих рукометних клубова. Разлог зашто су се РК Партизан и Црвена звезда из Београда, Металопластика из Шапца, Железничар из Ниша и још неколико клубова из иностранства заинтересовали за овог младог рукометаша су његове изванредне игре у лиги младих рукометаша Србије, где је Немања водећи стрелац лиге.

Немања који је прве рукометне кораке направио у РК Раднички из Шида тренутно наступа за суперлигаша Синтелон из Бачке Паланке где уз будно око тренера Александра Савића израста у врсног рукометаша.

Колико је Немања супериоран у својој конкуренцији говори податак да је у само пет кола првенства Србије за млађе категорије постао најбољи стрелац лиге са 42 постигнута гола или 8 голова по утакмици а другопласирани на листи стрелаца у исто време псотигао је 23 гола, што најбоље говори о каквом таленту је реч.


Иако свакодневно поред обавеза у школи путује на релацији Шид - Бачка Паланка, то му не пада тешко јер је чврсто одлучио да у наредних неколико година догура до дреса репрезентације Србије.


Немања за то има све предуслове а разлог више је и податак да потиче из спортске породице јер отац Иван је био одличан рукометаш, док је мајка Драгана била активна кошаркашица.