Menu
RSS
A+ A A-

СИЛОВИТ СТАРТ ШИЂАНА

СА ДВЕ ПОБЕДЕ НА СТАРТУ СЕЗОНЕ ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ ИЗ ШИДА ИСТАКЛИ КАНДИДАТУРУ ЗА НАЈВИШИ ПЛАСМАНradnicki.jpg

Почетак првенствене сезоне у Војвођанској лиги група југ протекао је у знаку фудбалера Радничког из Шида. На самом старту уследила је рекордна победа над екипом Јадрана из Голубинаца (8:0) да би у другом колу фудбалери тренера Драгана Лепињице три нова бода донели са гостовања у Пећинцима (1:0).


Наставе ли у оваквом ритму Шиђани ће са правом понети епитет једног од фаворита за наслов првака и пласман у виши ранг који им је прошле сезоне измакао у последњем тренутку. Друга два наша представника у овој лиги стартовала су различито. Слога из Ердевика након високе победе у првом колу над екипом ЛСК-а из Лаћарка (4:0), доживела је у другом колу убедљив пораз на гостовању у Новим Карловцима у утакмици са домаћим Полетом (0:2).


Јединство из Моровића је након два пораза (Омладинац 0:1 и Хајдук Шимановци 0:5) на зачељу табеле без иједног освојеног бода и са малим шансама да се у наредном делу укључи у борбу за једно од првих шест места која би га задржала у овом рангу такмичења.

Што се тиче старта наша четири представника у Сремској лиги он се не би могао оценити као успешан. Наиме, након два одиграна кола, Хајдук из Вишњићева, Граничар из Адашеваца, Једнота из Шида и Фрушкогорац из Кукујеваца, имају само по један бод (један пораз и један нерешен резултат) и у наредним колима предстоји им жестока борба за врх табеле и прва четири места која обезбеђују останак у овом рангу такмичења.