Menu
RSS
A+ A A-

УРУЧЕНИ КЉУЧЕВИ ВОЗИЛА

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА ЗДРАВСТВО ДР МИЛОШ ЛУЧИЋ ПОСЕТИО ШИДst3_vozilo.jpg


Дом здравља у Шиду, добио је ново возило за превоз пацијената на дијализу у Сремску Митровицу, вредно два милиона и 600 хиљада динара, а средства је обезбедио Покрајински секретаријат за здравство АП Војводине. Тим поводом, у петак 16. маја, Дом здравља у Шиду је посетио др Милош Лучић, покрајински секретар за здравство, који је директору Дома здравља др Светозару Манојловићу, уручио кључеве новог возила.


Др Лучић је рекао да је ресорни секретаријат и до сада помагао шидском Дому здравља, па је подсетио на рентген апарат који је, такође, набављен захваљујући средствима поменутог секретаријата.

Директор Манојловић се захвалио и истакао да са подручја наше општине 21 болесник са инсуфицијенцијом бубрега мора на дијализу у Сремску Митровицу, а ново возило ће заменити дотрајало постојеће, што ће омогућити квалитетнији и бржи превоз на одредиште. Др Лучић је затим посетио поједине службе у Дому здравља и задржао се у краћем разговору са пацијентима и медицинским особљем. После Шида он је посетио и амбуланту у Ердевику.