Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Првенство Војводине у циклокросу 2014.

Још једна успешно организована трка за МТБ "Једнота" из Шида

На изванредно уређеној и припремљеној стази код стадиона ФК "Једнота" у Шиду, одржано је Првенство Војводине у циклокросу. Трке су вожене у свим категоријама, а бициклисти клуба домаћина имали су и овог пута много успеха.

Првенство Војводине у циклокросу 2014

Титуле шампиона Војводине смо освојили у четири категорије, Огњен Ђурашиновић у категорији полетараца, Александар Хован у категорији кадета, Милош Харвилчак у категорији јуниора и Виолета Трифковић у категорији јуниорки.

Јована Радовановић је победница ревијалне трке за децу, добре резултате су забележили и млађи кадет Бојан Дарабашић, кадет Иван Дарабашић, јуниор Милош Раонић и сениор Стефан Радивојевић освајањем трећег места у свим категоријама.

Захвањијемо се свима који су подржали ову лепу спортску манифестацију у нашем граду и свима који су дошли и учествовали на Првенству Војводине.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1141198