Menu
RSS
A+ A A-

Радио

Линк Радио Београд

Радио Београд као део националне радиодифузне установе (РТС) јесте у основи непрофитна организација, попут европских институција сличног типа. Непрофитни карактер тих установа проистиче из њиховог одређења као "јавне службе", при чему овај термин не значи да је реч о државној служби или служби којом руководе функционери: реч је о делатности од интереса за заједницу као целину, која је у функцији свих грађана.
1114

Линк Б92

Б92 је основан 1989. као омладинска радио станица која је програм емитовала у Београду. Временом је нарастао у компанију која обухвата регионалну радијску и националну телевизијску станицу, веб сајт и сервис за интернет провајдинг, књижевно издаваштво, музичку продукцију и културни центар РЕКС.
1414

Линк Београд 202

Б е о г р а д 2 0 2, први српски радио бренд, појавио се у лето 1969. године као четврти, најмлађи, канал Радио Београда и тако пола године пре рока практично отворио можда највреднију деценију електронских медија у Србији прошлог века. Погодна медијска и друштвена клима, талентована редакција и здраво ривалство са нешто млађим Студијом Б, подстакли су брзи развој, стицање велике популарности и опште препознатљивости новог радија пре него што је филозофија брендирања уопште стигла код нас.
1069

Статистика

Број прегледа чланака
4533630

Ко је на мрежи: 35 гостију и нема пријављених чланова