Menu
RSS
A+ A A-

Организације

Линк Хелсиншки одбор

Као једна од водећих невладиних организација у Србији, Хелсиншки одбор сагледава стање људских права у укупном друштвено-економском и политичком контексту земље - заправо, приступа овој проблематици на начин који се разликује од метода осталих организација које се баве људским правима, што се најбоље очитује у редовним годишњим извештајима.
1814

Линк Фонд за хуманитарно право

Фонд за хуманитарно право (ФХП) је невладина организација коју је 1992. године основала Наташа Кандић са циљем документовања нечувених кршења људских права која су масовно чињена широм бивше Југославије, током оружаних сукоба у Хрватској, Босни и Херцеговини и касније на Косову.
1024

Линк Фонд за отворено друштво

Фонд за отворено друштво је невладина, неполитичка и непрофитна организација која развија и подржава пројекте и активности усмерене на развој демократске културе, отворености, уважавања различитости, пуног поштовања људских права свих и на промовисање принципа владавине права, доброг управљања и одговорности и учешћа грађана у јавним пословима, а у циљу стварања претпоставки за одрживи развој демократског и отвореног друштва у Србији.
1441

Линк НУНС

Независно удружење новинара Србије Основано је 26. марта 1994. године као ванстраначка, професионална организација. Независно удружење новинара Србије основали су новинари, незадовољн радом Удружења новинара Србије. Иницијатори су били чланови Управног одбора Фонда солидарности и представници тридесетак редакција широм Србије, махом окупљених у Синдикату „Независност“, међу којима је било много оних који су напустили УНС.
1062

Линк АНЕМ

А(социјација) Н(езависних) Е(лектронских) М(едија) јесте пословно удружење које чини 37 радио и 19 телевизијских станица и више од 60 придружених чланица.
1094

Линк Медија Центар

МЕДИЈА ЦЕНТАР је основало Независно удружење новинара Србије 1994. године, као једину мултимедијалну организацију која пружа комплетне услуге на пољу медија, покривајући регион југоисточне Европе.
4175

Статистика

Број прегледа чланака
4533623

Ко је на мрежи: 24 гостију и нема пријављених чланова