Menu
RSS
A+ A A-

Инфо 15.08.2005. понедељак

„Усмене новине – жива реч“ био је назив јавне трибине коју је Месна управа Кукујевци организовала протекле суботе, а чији домаћин је био председник Општине Шид Мита Аврамов. Мештани овог села, упознати са радом локалне власти, затражили су од челних људи општине решење комуналних и инфраструктурних проблема.

- Припремна настава за полагање поправних испита у основној школи „Сремски фронт“ одвијаће се 16-тог, 17-тог, 18-тог, 22-ог и 23.августа. После седнице Наставничког већа биће објављени датуми полагањапоправних испита.

- „шидско културно лето“ наставља се сутра дечјом представом „Црвенкапа“, у извођењу чланова Аматерског позоришта „Бранислав Нушић“.Почетак представе у сали КОЦ-а је у 19 часова.

- Од данас, сваког понедељка, почиње редовно изношење смећа у Моловину, Соту и Бикић Долу. На овим пословима биће ангажовани радници ЈКП „Стандард“. - У првом колу Српска лига група Војводина, фудбалери „Биг була“ су у суботу у Бачинцима, савладали „Врбас“ са 2:1, головима Грабића и Репца.

Сутра Бачинчани играју против „Новог Сада“, у оквиру другог кола Купа СЦГ на подручју Војводине. - Фудбалери шидског „Радничког“ у суботу су убедљиво поразили „Словен“ из Руме, резултатом 4:0, у првом колу Војвођанске лиге југ. „Слога“ из Ердевика је играла 0:0 у Руми са домаћим „Јединством“. Моровићко „Јединство“ је такође освојило бод у гостима, играјући 2:2 са имењаком у Платичеву. - „Граничар“ из Адашеваца забележио је победу у првом колу Сремске лиге. Гостујући у Белегишу савладао је са 2:0 домаћи „Подунавац“. „Хајдук“ из Вишњићева је у Равњу играо нерешено 2:2 са домаћим „Зеком Буљубашом“, док је шидска „Једнота“ поражена у Мачванској Митровици од „Подриња“,резултатом 2:4.

Статистика

Број прегледа чланака
4545569

Ко је на мрежи: 24 гостију и нема пријављених чланова