Menu
RSS
A+ A A-

Инфо 16.08.2005. уторак

Нацрт Закона о безбедности у саобраћају предвиђа полагање возачкогиспита из два дела. Након положеног испита, возачи би добили пробну, апосле две године искуства и провере пред комисијом, и сталну дозволу.

- Позоришном представом „Црвенкапа“, у извођењу аматерског позоришта„Бранислав Нушић“, данас се наставља „шидско културно лето“. Представау градском Дому културе почиње у 19 часова, а улаз је бесплатан.

- Радници ЈКП „Стандард“ и данас уређују и косе зелене површине у граду. Према плану, уређују се Карађорђева улица, простор око Дома здравља,као и игралиште на Бељњачи.- ЈКП „Водовод“ ових дана изводе радове на постављању хидрофорскогсистема у основној школи у Соту. Дугогодишњи проблем са водом у тојваспитно – образовној установи биће решен до почетка нове школске године.

- Јуче је почела исплата новчане накнаде за незапослене, за фебруар2005.године. Исплата се врши путем платних картица Поштанске штедионице.

- Фудбалери „Биг була“ данас играју куп утакмицу са екипом „Новог Сада“,а почетак утакмице у Бачинцима је у 17 часова. Други представник шидскеопштине у Купу СЦГ на подручју Војводине, „Слога“ из Ердевика“, сутра ћеугостити „Младост“ из Апатина.

Статистика

Број прегледа чланака
4545566

Ко је на мрежи: 20 гостију и нема пријављених чланова