Menu
RSS
A+ A A-

Инфо 17.08.2005. среда

Национална служба за запошљавање објавила је конкурс за стручноусавршавање незапослених лица – волонтера практиканата. Услови конкурса предвиђају усавршавање већ стеченог звања у времену од 6 месеци иновчанунакнаду у износу од 6.100 динара.

- Сутра ће за пензионисане пољопривреднике почети исплата другог делапензија за октобар 2003.године. Просек половине пензије износи 1.629 динара.- У основној школи „Сремски фронт“у току је семинар под називом„Партнерска комуникација и тимски рад“. У сарадњи са Центром заинтерактивну педагогију из Београда, предавачи ће током тродневногсеминара упознати наставнике, учитеље и родитеље са новинама у раду школа.

- Министарство просвете и спорта расписало је конкурс за доделустудентских и ученичких кредита и стипендија. Рок за предају студентскедокументације биће од 1.до 31.октобра, док ће средњошколци моћи даконкуришу од 5.септембра до 5.октобра.- Месна управа Шид ће ових дана финансирати, а Јавно стамбено предузећеизвршити поправку тротоара у делу Карађорђеве улице, од Светог Саве доуласка у пијацу. Иначе, у току је и поступак прибављања понуда зачишћење бетонског дела корита шидине.

- Вечерас ће у шиду гостовати чланови Академског позоришта из Београдакоји ће извести позоришну представу „живи глумци“, у оквиру „шидскогкултурног лета“. Представа ће почети у 20,30 часова. Након тога, наплатоу испред Дома културе наступиће шидски рок бенд „шерлок“.

- Фудбалери „Биг була“ из Бачинаца пласирали су се у даље куптакмичење на подручју Војводине. Они су јуче, на свом терену, наконрегуларних 2:2, бољим извођењем једанаестераца, савладали екипу „НовогСада“ са 6:5.- Други представник шидске општине у куп такмичењу на подручјуВојводине, ердевичка „Слога“, угостиће данас екипу „Младости“ изАпатина. Утакмица ће почети у 17 часова.

Статистика

Број прегледа чланака
4545581

Ко је на мрежи: 31 гостију и нема пријављених чланова