Menu
RSS
A+ A A-

Инфо 18.08.2005. четвртак

- Регистровани пољопривредни произвођачи до 1.септембра имају могућностда код Кулске банке конкуришу за кредите за јесењу сетву пшенице.Максималан износ је 12 хиљада динара по хектару, а каматна стопа 5% нагодишњем нивоу.

- Цене у Србији прошлог месеца порасле су 2% у односу на јун, аинфлација је 10,2%. Трошкови живота порасли су за 0,9%, а у поређењу садецембром 2004.године за 10,1%.- Поправни испити у Ош „Сремски фронт“ биће организовани 24.и 25. августа, а у Ош „Бранко Радичевић“ 25. и 26.августа. Гимназијалцикоји су протеклу школску годину завршили са недовољним успехом, саполагањем поправних испита почели су јуче.

- Уколико Скупштина Србије усвоји Предлог измена и допуна Закона орадиодифузији, од септембра ће почети увођење РТВ претплате, међутим неи наплате. Наиме, мора проћи месец дана како би обавеза ступила на снагуи грађани добили писмено обавештење о томе.

- Данас је за пензионисане пољопривреднике почела исплата другог делапензија за октобар 2003.године. Просек половине пензије износи 1.629 динара.

- У оквиру „шидског културног лета“ вечерас ће, на платоу испред Домакултуре, бити одржан концерт рок бенда „Интро“ из Руме. Почетак језаказан за 22 часа.

- Поразом од екипе „Младости“ из Апатина, резултатом 1:4, фудбалери „Слоге“ из Ердевика елиминисани су јуче из даљег куп такмичења наподручју Војводине. Једини представник шидске општине у купу биће „Бигбул“ из Бачинаца који је у уторак био бољи од „Новог Сада“.

Статистика

Број прегледа чланака
4545561

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова