Menu
RSS
A+ A A-

Инфо 22.08.2005. понедељак

- Са првим јулским чеком пензионери ће добити повишицу од 6,82% штопросечно износи око 800 динара. Повећање пензије прати кретање зарадаи раст трошкова живота у другом кварталу.

- Од јуче се гориво на пумпама у Србији продаје по новим ценама, већимза око 3 динара. Литар моторног (МБ) и безоловног бензина(БМБ) од 95октана кошта 76,60 а МБ од 98 октана 86,50 динара.

- У шидском Дому културе ће вечерас гостовати глумци позоришта изБогатића, са представом „Лаки комад“. Почетак представе заказан је за 21час.

- Почетком септембра РТС ће грађанима Србије послати обавештење оплаћању претплате. Износ који ћемо издвајати од октобра још нијеутврђен, али се претпоставља да ће бити између 210 и 290 динара.

- Фудбалери „Биг була“ из Бачинаца поражени су у Темерину, у оквиру2.кола Српске лиге група Војводина, од домаће „Слоге“, резултатом 1:2.Гол за Бачинчане постигао је Грабић.

- У 2.колу Војвођанске лиге група југ, фудбалери „Радничког“ из шида суиграли нерешено 0:0, са екипом „Дунава“ из Старих Бановаца. „Слога“ је уЕрдевику победила „Јединство“ из Платичева са 1:0, док је моровићко„Јединство“ поражено код куће, од „ЛСК-а“ из Лаћарка са 1:2.

- „Једнота“ је јуче у шиду, у 2.колу Сремске лиге, изгубила од екипе„Раднички Подрум Ириг“ резултатом 0:1. „Хајдук“ из Вишњићева је, такођена домаћем терену, претрпео пораз од „Фрушке горе“ из Руме, резултатом1:3. „Граничар“ је у Адашевцима савладао „Раднички“ из Сремске Митровицеса 3:0.

Статистика

Број прегледа чланака
4593904

Ко је на мрежи: 17 гостију и нема пријављених чланова