Menu
RSS
A+ A A-

Инфо 23.08. 2005. уторак

- Ученици основне школе „Сремски фронт“ који су прошлу годину завршилиса недовољним успехом, полагаће поправне испите сутра и у четвртак, а ушколи „Бранко Радичевић“ 25. и 26.августа. Термини за гимназијалце иученике Техничке школе су данас и сутра.

- Конкурс за смештај у студентским домовима у Новом Саду биће отворен од1.до 10.септембра, а за бруцоше и до31.октобра. Право учешћа на конкурсуимају академци „на буџету“, а постигнут успех биће главни критеријум задоделу места у домовима.

- У оквиру „шидског културног лета“, у сали КОЦ-а вечерас ће битиприказан филм „Рат светова“. Почетак пројекције је у 21 час.

- Месна управа Шид је за изградњу канализационе мреже у дужини од 2.200метара са 196 прикључака у овој години, из средстава самодоприноса,издвојила преко 6 милиона динара. До половине августа, за решавањепроблема атмосферске одводње са реконструкцијом тротоара, утрошено јенешто више од 320 хиљада динара.

- Од 12. до 26.септембра, на пошиљке у унутрашњем поштанскомсаобраћају плаћаће се доплатна марка у висини од 8 динара. Доплатнамарка ће бити штампана у оквиру „Месец борбе против рака“.

Статистика

Број прегледа чланака
4620510

Ко је на мрежи: 97 гостију и нема пријављених чланова