Menu
RSS
A+ A A-

Инфо 13.09.2005.

- У здравственим установама у Србији, у оквиру мера рационализације у овој области, почело је изјашњавање запослених заинтересованих за доборовољни раскид радног односа. Ова тема биће данас на дневном реду Управног одбора шидског Дома здравља.

- Према подацима Одељења за привреду, на подручју шидске општине завршена је жетва сунцокрета са просечним приносом од 1,6 тона по хектару. Пред ратарима су жетва соје, вађење шећерне репе и берба меркантилног и семенског кукуруза.

- Иако најављени за јуче, данас би требало да почну радови на реконструкцији тротоара у Карађорђевој улици, од Поште до уласка у пијацу. Завршетак посла вредног око 700 хиљада динара, који обавља Јавно стамбено предузеће, очекује се за десетак дана.

- Почетак радова на санацији водовода на делу ауто – пута до Батроваца, најављен је за суботу, 17.септембар. Уколико све буде текло по плану, водоснабдевање у шидској општини ће се обуставити од суботе у 14 часова до недеље касно у ноћ.

- Народна кухиња општинског Црвеног крста неће радити од 19.септембра до 17.октобра због, како истиче Драгица Дабић, секретар, недостатка брашна. За кориснике ће у том периоду бити обезбеђени пакети суве хране.

Статистика

Број прегледа чланака
4799653

Ко је на мрежи: 125 гостију и нема пријављених чланова