Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

3. место у Чачку

Након повратка са Европског првенства у аустријском Грацу, где је постигао солидне резултате, млади бициклиста клуба ШИД Игор Чипкар освојио је данас 3. место у Чачку, у оквиру Лиге Србије. Ђорђе Миловац био је 9. а Златан Радивојевић 17. Тренутно су у генералном пласману други. У категорији кадета Ненад Кнежевић био је 12. иако је имао дефект на предњем точку. Наредне недеље БК ШИД одлази у Ваљево на државно првенство.

cacak-2011

У Чачку одржана је лига Србије на веома захтевној стази која је била дугачка 8 км, млађи кадети су возили 4 круга или 32км а кадети 8 или 64км. Наш најбољи бициклиста био је Игор Чипкар који је заузео треце место, Ђорђе Миловац је био девети а Златан Радивојевић седамнајсти. Тако да су ова три такмичар екипно били други.У категорији кадета и поред дефекта са гумом Ненад Кнежевиц заузео је одлично дванајсто место.Наредни викенд бициклистички клуб Шид одлази на државно првенство у критеријуму и брду које ће се возити у Ваљеву.

 

 

Статистика

Број прегледа чланака
1141331