Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

БК-Једнота

Бициклистички клуб "Једнота" Шид је млад клуб који се превасходно орјентисао на МТБ бициклизам. Настао је као одговор на све већу експанзију планинског бициклизма у Шиду. Овај вид бициклизма је присутан у такмичарској форми "у Шиду" већ 11 година, али је тек 2010 године под водством Слободана Радовановића и спортског друштва "Једнота" дошло до оснивања овога младог али од самог старта перспективног бициклистичког клуба. Клуб је регистрован од стране Министарства за спорт Р. Србије.

mtb-jednota

Организатори "Опен купа"
МТБ Опен лига
Опен лига у планинском бициклизму је лига која се углавном одвија у околини Фрушке горе, у организацији БК "Једнота" из Шида. Замишљена је да се одвија паралелно са „званичном” лигом, избегавајући исте датуме, и окупља све оне који су жељни МТБ трка али и дружења, а стазе су генерално нешто мање захтевне. То не значи опет да многи од нас не схватају трке сасвим озбиљно :) Можда и неке наградице падну на крају године! Бодови се воде збирно. Иначе обично се плаћа симболично учешће од 200-250 дин, што покрива и клопу после.

Зато, ако никада нисте возили МТБ трке и волели бисте да се опробате, а званична „лига” вам је превелик залогај, или сте озбиљнији МТБ возач који жели да одвоза неку мање обавезну „тренинг” трку између оних званичних, МТБ Опен је за вас!

{plusone}

Приказ # 
Наслов Аутор
МТБ Шидски маратон Аутор МТБ Једнота Шид
МТБ куп Србије у Нишкој Бањи Аутор МТБ Једнота Шид
Две трке за Куп Србије Аутор МТБ Једнота Шид
Б.К. ЈЕДНОТА ШИД УСПЕШНО ЗАВРШИЛА ЦИКЛО КРОС СЕЗОНУ Аутор МТБ Једнота Шид
МТБ Маратон Стражилово Аутор МТБ Једнота Шид
Државно првенство у Чачку Аутор МТБ Једнота Шид
Две златне медаље у Шиду Аутор МТБ Једнота Шид
Куп Србије на Кошутњаку Аутор МТБ Једнота Шид
Трофеј Чукарице 2015. Аутор МТБ Једнота Шид
Успеси наших такмичара на трци P1 у Италији Аутор МТБ Једнота Шид

Статистика

Број прегледа чланака
1140121