Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Extreme weekend race

У недељу на Фрушкој гори у селу Буковац код Петроварадина одржана је mtb трка extreme weekend race где су учествовали и такмичари mtb Једноте из Шида

 И поред много апела да је стаза претешка поготово за млађе категорије организатори нису хтели да промене стазу уз изговор неке победи најбољи.

mtb-extrime

Тако је и било, показало се да су трке у ХР које смо возили протекли викенд биле пун погодак јер су наши такмичари однели убедљиве победе у готово свим категоријама. Виолета Трифковић код жена, Роман Александар у категорији кадета док смо код млађих кадета освојили прва три места, Немања Ненадовић, Милош Харволчак и Дарко Дјерчан, док је Слободан Радовановић победио у мастерс категорији.

Морам да напоменем да су многи такмичари одустали услед неспремности да извезу еxтремно тешку стазу са опасним спустом где је већина силазила са бициклова и гурала. Ово је одлична увертира пред трку за лигу Србије у Соко Бањи ове суботе и мтб маратон у Славонском Броду у недељу и Балканијаду у Новом Пазару који се вози наредног викенда, надамо се добрим резултатима.


Статистика

Број прегледа чланака
1140153