Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Михајло Радовановић у Мерану

Најмлађи учесник светског купа у парабициклизму које је одржано од 06. до 09.06. у Италијанском граду Мерано Михајло Радовановић забележио је одличне резултате.

Михајло Радовановић, Шид

Првог дана возио се појединачни хронометар, бла је видљива трема због велике конкуренције и много старијих такмичара од њега али кад је стартовао све је било у реду.

Другог дана возила се друмска трка у центру града , много публике и још више такмичара, Мики је одлично одвезао трку и постигао 11. место што је за први наступ на тако великој трци више него долично. Уследили су бројни позиви за нашу селекцију од многих држава из Европе, Америке и Аусталије што нас је веома обрадовало.

Наредна трка је средином следећег месеца у Словачкој - Вратна где се надамо да ћемо успети отићи док су нам остале трке веома далеко. Светско првенство је у Канади и надамо се да ће се прикупити средства да се оде бар тамо јер је трка веома битна због бодова за олимпијаду.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1141295