Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

ФК Омладинац Батровци

Након готово две деценије клуб из Батроваца поново у редовном такмичењу Општинске лиге Шид
Паралелно са формирањем тима за такмичење, у клубу се води рачуна о реконструкцији игралишта и клупских просторија

grb_omladinac-batrovciИницијатива неколицине бивших фудбалера Омладинца из Батроваца уродила је плодом. Клуб из једне од најмањих месних заједница у нашој општини, који је престао са радом сада већ далеке 1991. године поново ће се ове јесени наћи у друштву клубова Општинске фудбалске лиге Шид. Главни "кривци" за реактивирање клуба из Батроваца су браћа Жељко и Предраг Малешевић, који су заједно са својим пријатељима такође бившим фудбалерима многобројних клубова, решили да се опробају у овогодишњем првенству Општинске лиге Шид.

Двојица истакнутих играча многих клубова, како у нашој општини тако и у другим срединама, решили су да у свом родном месту поново оживе рад клуба, који је не тако давно дао неколицину истакнутих фудбалера и годинама са више или мање успеха наступао у Општинској лиги Шид.

Овог лета почели су и радови на реконструкцији терена, као и клупских просторија. Некада један од лепших фудбалских терена у општини годинама је био запуштен, али након изведених радова поново је у функцији, и када буду завршени сви потребни послови на њему, биће један од најлепших у овој лиги. Такође и клупске просторије су претрпеле комплетну реконструкцију након чега ће фудбалери Омладинца и њихови гости имати солидне услове за такмичење.

И у Општинском фудбалском савезу Шид са радошћу су примили иницијативу о реактивирању клуба из Батроваца. Председник и секретар ОФС Шид Спасоје Рудић и Самујел Зоран истичу да ће то много значити за најважније фудбалско такмичење у општини, јер ће лига од идуће сезоне бити знатно јача у односу на претходну.

Да у клубу из Батроваца мисле озбиљно и што се такмичарских резултата тиче, најбоље говори играчки кадар овог клуба у коме ће се на јесен између осталих наћи и бивши друголигашки играчи, који су ранијих година са великим успехом наступали за многе наше познате клубове.

omladinac_zajednicka

Предраг Малешевић алфа и омега клуба, који ће на почетку бити и шеф стручног штаба, рачуна на 25 играча са којима ће покушати да у првој полусезони заузме једно од места у врху табеле Општинске лиге.

Како се очекује за ФК Омладинац ће током овогодишње сезоне наступати: Гојко Павловић, Предраг и Жељко Малешевић, Синиша Славујевић, Горан Јелушић, Радивоје Пурић, Бранислав Јарабек, Александар и Дејан Манојловић, Александар Карановић, Дражен Шипка, Марко Ивановић, Дејан Ерић, Бранислав Сарић, Бранислав Момчиловић, Ненад Гачић, Александар Мрваљевић, Игор Владић, Радослав Ђачанин, Младен Николић, Срба Ракетић, Зоран Ковинчић, Јово Марјановић, Божидар Малешевић и Жељко Миљуш. Фудбалери Омладинца одиграли су и неколико пријатељских утакмица у којима су судећи по резултатима и игри наговестили да ће у овогодишњем првенству Општинске лиге Шид, водити једну од најзначајнијих улога.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1140101