Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Серија Шиђана

И тринаести пут у овом делу првенства Шиђани нису осетили горчину пораза. С нерешеним резултатом могу бити у потпуности задовољне обе екипе

 

Верни навијачи ФК "Раднички" из Шида

 Раднички (Ш) - Раднички (НП) 1:1 (1:0)
ШИД: Градски стадион, гледалаца 300, судија: Мијајловић (Вршац). Стрелци: Баљак у 35. за Раднички (Ш), а Павловић у 61. минуту за Раднички (НП). Жути картони: Куцаловић и Зец (Раднички (Ш), а Рнић и Загорац (Раднички (НП). Црвени картон: Ален Куцаловић у 78. минуту (Раднички (Ш).


РАДНИЧКИ (Ш): Вујасиновић 7, Куцаловић 7, Петровић 7, Зец 8, Бјелош 8, Симикић 7, Дукић 7, Стојиљковић 6 (Вучић, Савић), Ђокић 6, Баљак 8, Ћирић 8.
РАДНИЧКИ (НП): Урошевић 7, Загорац 7, Бајић 7, Ромић 8, Чепрња 7 (Ђурђевић), Балашевић 7 (Чечарић), Рнић 7, Сарачевић 7, Гајић 7, Павловић 7 (Ивић), Исаиловић 7.

 

И тринаести пут у овом делу првенства Шиђани нису осетили горчину пораза. С нерешеним резултатом могу бити у потпуности задовољне обе екипе. Мада су домаћи у већем делу сусрета били бољи и агресивнији резултат је ипак на крају реалан.

 

У првом полувремеу фудбалери тренера Милана Митровића у потпуности су надиграли лидера на табели. Виђено је неколико изузетно лепих акција и комбинација, што је и резултирало вођством домаћих, када је Дарко Баљак из близине савладао голмана гостију Божидара Урошевића. Бележимо и две лепе али и неискоришћене прилике Марјана Ћирића и Ђокића.

У наставку чврсти и дисциплиновани Пазовчани су се донекле отворили и у 61. минуту изиграна је домаћа одбрана, па Павловићу није било тешко да из близине савлада голмана Вујасиновића.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1141261