Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Одбојкашки клуб Шид


Клуб је основан 1993. године, а костур екипе чинили су играчи из клуба Граничар из Јамене

 

Одбојкаши су се 2004. године пласирали у Другу лигу Б . Ослањамо се на играче из наше општине, екипа је млада, просек година је 21, а исто толико имамо и лиценцираних играча. У тек завршеној сезони Шиђани су пријавили за такмичење и женску екипу.

odbojkaski-klub-sid

 

Девојчице се надмећу у Другој војвођанској лиги-група Срем, просек година им је тек нешто већи од 15, а висина преко 172цм! Тренира их Рајко Јовковић, а у дебитантској сезони пласирале су се на треће место.

Занимљиво је да је ОК Шид у сезони 2004/2005. имао 89 регистрованих одбојкаша у обе конкуренције, а женска екипа је проглашена за најуспешнију у шидској општини. У клубу уверавају да одбојкаши имају квалитет за виши ранг. Зато ће мо све учинити да се женска екипа пласира у Прву војвођанску лигу.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1140026