Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Стонотениски клуб Партизан Шид

stoni_tenis.jpg

Стонотениски клуб "Партизан" из Шида постоји већ 40 година и кроз њега је прошло мноштво деце из Шида и из општине, који су са већим или мањим успехом бранили боје нашег клуба и града. Клуб се континуирано такмичи преко тридесет година и прошао је све рангове такмичења од сремске до друге лиге.

Од најуспешнијих такмичара који су бранили боје клуба издвајамо: Чуло Ненад, Дангузов Драган, Шкорић Милош, Глувња Горан, Нешић Милош, Барна Драган. Од млађе генерације играча најбољи су: Грбић Дејан, Поповић Горан и Чањи Рубен.

Клуб своје тренинге и такмичења одржава у спортској хали у Шиду, где су столови за стони тенис стално постављени, тако да осим чланова клуба долазе и остали грађани који се рекреативно баве овим спортом. Клуб се текмичи у Војвођанској лиги, имамо тренутно 16 регистрованих играча за први тим и прко 20 дечака и девојчица које у пионирској школи тренира Дангузов Драган.

Пионири нашег клуба тренирају скоро две године и одлазе на такмичења у њиховој узрасној категорији где су већ почели да освајају медаље. Код дечака се би смо издвојили: Смиљанић Душана, Тиосављевић Милоша, Марковић Душана, Кабић Милана, Пејић Димитрија. Док код девочица издвајамо: Дујаковић Милијану, Смиљић Јелену, Ступавски Тању и Радојичић Снежану.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1140156