Menu
RSS
A+ A A-

Нема више чланака у овој категорији. Ако се приказују поткатегорије, оне могу да садрже чланке.

Поткатегорије

 • Фудбал

  Фудбалски клубови у општини Шид

   


 • Рекреација
 • Спортски клубови

  Спортски клубови у Шиду

  donja-kategorija

  {plusone}
 • Риболов
 • Бициклисти Шид

  Бициклистички клуб "Шид"

  Baner_uspravno  Основан 1994. године као једини клуб у Срему те врсте. Досадашњим учешћем у земљи и иностранству више пута смо оправдали своје постојање као и стручан рад наших тренера са омладинским категоријама.


  У раду нам помажу симпатизери(више од 20-ак) веома утицајних суграђана које смо успели анимирати и заинтересовати својим успесима и упорним радом. Међу три водећа клуба у војводини можемо уврстити и наш клуб.


  Организатори смо сада већ можемо рећи традиционалне "ТРКЕ КРОЗ ШИД" која се бодује за куп Србије и савезни куп. Такође имамо у плану организацију међународне трке "КРОЗ СРЕМ".

   

 • КК Партизан Шид

  Кошаркашки клуб "Партизан" Шид


  kk-partizan

   

   

 • БК-Једнота

  Бициклистички клуб "Једнота" Шид је млад клуб који се превасходно орјентисао на МТБ бициклизам. Настао је као одговор на све већу експанзију планинског бициклизма у Шиду. Овај вид бициклизма је присутан у такмичарској форми "у Шиду" већ 11 година, али је тек 2010 године под водством Слободана Радовановића и спортског друштва "Једнота" дошло до оснивања овога младог али од самог старта перспективног бициклистичког клуба. Клуб је регистрован од стране Министарства за спорт Р. Србије.

  mtb-jednota

  Организатори "Опен купа"
  МТБ Опен лига
  Опен лига у планинском бициклизму је лига која се углавном одвија у околини Фрушке горе, у организацији БК "Једнота" из Шида. Замишљена је да се одвија паралелно са „званичном” лигом, избегавајући исте датуме, и окупља све оне који су жељни МТБ трка али и дружења, а стазе су генерално нешто мање захтевне. То не значи опет да многи од нас не схватају трке сасвим озбиљно :) Можда и неке наградице падну на крају године! Бодови се воде збирно. Иначе обично се плаћа симболично учешће од 200-250 дин, што покрива и клопу после.

  Зато, ако никада нисте возили МТБ трке и волели бисте да се опробате, а званична „лига” вам је превелик залогај, или сте озбиљнији МТБ возач који жели да одвоза неку мање обавезну „тренинг” трку између оних званичних, МТБ Опен је за вас!

  {plusone}

 • ФК Раднички Шид
  Фудбалски клуб Раднички Шид
  logo_radnicki

  {plusone}

Статистика

Број прегледа чланака
1109986