Политика приватности

Ова веб страница (sidskiportal.net) се придржава највиших стандарда приватности и заштите података својих корисника. У овој политици приватности описујемо које типове информација прикупљамо, како их користимо и како осигуравамо њихову безбедност.

Прикупљени подаци

Ми можемо прикупљати следеће врсте информација:

Лични подаци: Ово може укључивати ваше име, адресу електронске поште, број телефона и друге личне податке које добровољно предајете при коришћењу наше веб странице.

Информације о посећивању веб странице: Ми можемо прикупљати информације о вашој активности на веб страници, укључујући IP адресу, тип прегледача, време приступа и друге податке о коришћењу.

Употреба података

Прикупљене информације користимо ради следећих циљева:

Предостављање услуга: Користимо ваше податке како бисмо вам пружили услуге које захтевате, као што су обрада наруџбина или одговор на ваше упите.

Побољшање услуга: Анализирамо информације о коришћењу наше веб странице како бисмо побољшали функционалност и садржај.

Обавештења и контакт: Можемо вас обавестити о новостима, акцијама и другим важним информацијама путем електронске поште или других средстава комуникације које сте нам предали.

Чување података

Ваше личне информације чувамо са дужним степеном безбедности и чувамо их само онолико колико је неопходно у складу са примењеним законима и регулативама. Веома се стараемо да заштитимо ваше податке од неовлашћеног приступа или недозвољеног објављивања.

Дељење података

Ми не делимо ваше личне информације са трећим странама без ваше изричите сагласности, осим ако закон не захтева другачије.

Права корисника

Ви имате право на приступ, исправку и брисање својих личних података које смо прикупили. Такође имате право на противлјење обради података и ограничавање обраде у складу са примењеним законима.

Обратите пажњу да је ово само образац и да бисте требали прилагодити текст у складу са конкретним потребама и праксом вашег сајта. Такође, препоручујемо консултовање с правним саветником или стручњаком за заштиту приватности да бисте се уверили да ваша политика конфиденцијалности у потпуности сагласна са законским и регулаторним захтевима.

Контакт информације

Ако имате било каква питања или захтеве у вези са вашими личним подацима или овом политиком приватности, молимо вас да нас контактирате.

Ова политика приватности може бити ажурирана или изменена у будућности. Молимо вас да редовно проверавате ову политику како бисте били у току са свим изменама.

 

Последње ажурирано: 13.09.2023.