Menu
RSS
A+ A A-

У ПЛАНУ И СТРАНИ ИНВЕСТИТОРИ

Амбициозни планови Већа Месне управе у Бачинцима


Председник Већа Месне управе Бачинци Милан Радивојшић нада се да ће поред компаније Биг бул у његовом месту ускоро бити изграђен још један привредни капацитет.


radivojsic.jpg За непуна два месеца новоизабрано веће Месне управе Бачинци и председник већа Милан Радивојшић извршили су низ значајних радова у свом месту посебно у области комуналне инфраструктуре. Најпре је извршено кречење свих просторија Месне управе, површине преко 1.500м2, као и радови у центру села који је сада попримио нов и лепши изглед. Поред тога извршени су и значајни радови на локалној депонији где је оспособљен нови простор за одлагање смећа чиме су створени услови да се заједно са ЈКП Стандард из Шида (које врши одлагање смећа) овај проблем реши за дужи период.


"Кренули смо амбициозно све у жељи да наше место буде што лепше и да мештанима Бачинаца омогућимо што боље услове за живот. У наредном периоду имамо велике планове који су базирани на реалним основама. Велики проблем у овом тренутку нам представља дуговање према Срем-путу из Руме које износи преко 70 хиљада евра и које нећемо успети сами да решимо тако да у овом случају очекујем велику помоћ локалне самоуправе у Шиду.

Планирамо у најскорије време и изградњу нове капеле на месном гробљу на коме ћемо изградити и бетонске стазе, расвету, поставити клупе и засадити одговарајуће дрвеће. У преговорима смо са Домом здравља у Шиду о отварању стоматолошке службе у нашој месној амбуланти и очекујемо да ће се то ускоро и остварити. Оно што посебно истичем овом приликом је изградња Забавног парка на крају Железничке улице у Бачинцима у близини стадиона ФД Биг бул који ћемо опремити и уредити и у којем ће малишани из нашег места имати своје кутак" истиче Милан Радивојшић председник Већа Месне управе Бачинци.


Оно што у овом тренутку изгледа доста далеко по његовим речима неће бити тако. Наиме његова жеља је да у Бачинце привуче неког од домаћих и страних инвеститора који бу овом месту изградио привредни објекат у коме би посао нашли мештани Бачинаца. Месна управа Бачинци би у томе много помогла јер би омогућила многобројне повластице за будуће инвеститоре.