Menu
RSS
A+ A A-

БОЉА СИГНАЛИЗАЦИЈА

За постављање хоризонталне и вертикалне сигнализације на путевима у нашој општини издвојиће се преко пет милиона динара


Ових дана радници предузећа Палета-колор из Новог Сада чија понуда на тендеру који је расписало ЈП за грађевинско земљиште у Шиду била најповољнија, завршавају радове на постављању хоризонталне сигнализације на локалним путевима и делу путева који пролазе кроз Шид.


За ове намене општина Шид и ЈП за грађевинско земљиште издвојили су 1,2 милиона динара. Према речима инж. Драгице Милић, референта у ЈП за грађевинско земљиште, радови ће бити окончани до 15. септембра.


- Посебно смо се трудили да сигнализација буде уочљива код прилаза и околине школских и предшколских установа у нашој општини како би на тај начин повећали безбедност најмлађих учесника у саобраћају - каже Драгица Милић истичући да је задовољна квалитетом обављених радова од стране новосадске фирме.


Паралелно са овим послом одвија се и постављање вертикалне сигнализације. Овај посао (постављање нових и реконструкција постојећих саобраћајних знакова и сигнализације) ће се одвијати до краја ове године а за ове намене општина Шид заједно са средствима из Покрајинског фонда обезбедиће преко 4 милиона динара.
Тиме ће ЈП за грађевинско земљиште које је надлежно за одржавање и реконструкцију локалних путева у општини завршити један од најважнијих послова у току ове године.