АСФАЛТ "ТЕЖАК" 48 МИЛИОНА ДИНАРА

Општина Шид је конкурисала са 10 пројеката код Фонда за капиталне инвестиције Војводине, а одобрен је само један и то за Месну управу Јамена. Према речима Наде Цвијановић, начелнице Одељења за финансије, привреду и развој СО Шид, одобрено је око 48 милиона динара за пројекат реконструкције путне мре

ФОНД ЗА КАПИТАЛНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ ВОЈВОДИНЕ ОДОБРИО ПРОЈЕКАТ ЗА МЕСНУ УПРАВУ ЈАМЕНА

Општина Шид је конкурисала са 10 пројеката код Фонда за капиталне инвестиције Војводине, а одобрен је само један и то за Месну управу Јамена. Према речима Наде Цвијановић, начелнице Одељења за финансије, привреду и развој СО Шид, одобрено је око 48 милиона динара за пројекат реконструкције путне мреже у МУ Јамена.

- Пројектом је предвиђено асфалтирање 6,6 километара улица у нашем селу што ће знатно побољшати квалитет живота јер ће бити лепше и чистије током целе године. Остаће само још да се асвалтира око 2,5 километара регионалног пута кроз Савску улицу који води на гранични прелаз на Сави - каже Петар Јанковић, председник МУ Јамена.

ПО ПРВИ ПУТ КАТРАН ЗА УЛИЦЕ
- По први пут асфалт ће добити улице: Новосадска, Бранка Радичевића, Фрушкогорска, Карађорђева, Браће Југовића, Вука Караџића, Војвођанска, Дамјана Јеврића, Борачка и Сокаче. Не треба ни рећи шта ће то значити за мештане - не крије задовољство Петар Јанковић, председник Месне управе Јамена.