ВОДИ ИЗМЕРЕН ПРИТИСАК

Средствима Секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство ових дана приводе се крају радови на реконструкцији водоводне мреже у дужини око два километра у улицама Фрушкогорска и Светозара Марковића у Адашевцима.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У АДАШЕВЦИМА

kanal.jpgСредствима Секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство ових дана приводе се крају радови на реконструкцији водоводне мреже у дужини око два километра у улицама Фрушкогорска и Светозара Марковића у Адашевцима.

- Ова реконструкција је била неопходна, јер су постојеће цеви лошег квалитета а и старе су, па нису могле поднети већи притисак, тако да су, услед њиховог пуцања, становници поменутих улица имали прекиде у снабдевању водом - сазнајемо од Бошка Теслића, радника на одржавању водовода.

- Средства у износу од 3,6 милиона динара биће искоришћена и за сређивање хидрофорске кућице. А како је од прошле године и други бунар у селу у функцији, овим радовима ће снабдевање водом, које имамо довољно у властитом водоводу, бити у потпуности регулисано - објашњава нам Предраг Симић, председник Месне управе Адашевци.