АСФАЛТ У ИЗБЕГЛИЧКИМ НАСЕЉИМА

Осврнемо ли се на активности у Илинцима током прошле године, слободно можемо рећи да су путеви и у овом селу били оно чему се посвећивала пажња, наравно у оквиру расположивих средстава.

РАДИВОЈ КАШАНИН О РАДОВИМА У МЕСНОЈ УПРАВИ ИЛИНЦИ

Прошле године санирани су путеви а у овој се планира асфалтирање улица у оба избегличка насеља

asfalt.jpgОсврнемо ли се на активности у Илинцима током прошле године, слободно можемо рећи да су путеви и у овом селу били оно чему се посвећивала пажња, наравно у оквиру расположивих средстава.

- Прошле године санирали смо рупе у четири улице, а у једном сокаку смо насули шљунак. Значајна ставка била је адаптација крова на згради у којој су смештене просторије Месне управе, школе, Дома културе и друго. За све активности средства нам је обезбедила општина Шид - говорећи о раду у селу подсећа председник Месне управе Илинци Радивој Кашанин.

 - Ми смо купили и један компјутер који наша омладина користи у Дому културе. У овој години, према одлуци општинског већа СО Шид, у оба избегличка насеља у Илинцима асфалтираћемо путеве.

Када ће радови почети зависи од времена, у марту или априлу. Планирамо још да у Дому културе изменимо прозоре, двоја врата и средимо бину. Када то урадимо верујем да би ово био један од бољих домова културе у нашој општини. И у овом случају ћемо тражити помоћ их буџета. А у оквиру редовних активности одржаваћемо зелене површине и помагати фудбалски клуб - планови су у Месној управи Илинци, по речима Кашанина.

Тек да подсетимо, Илинци имају око 980 становника од чега је 84-воро деце узраста да 15 година.