ДА ПРЕДСЕДНИК ОСТВАРИ ПЛАНОВЕ

Уобичајено питање које постављамо мештанима када се задесимо у неком селу је какав је живот у њему, има ли помака ка бољем и шта би требало још учинити да се тај живот побољша. Одговори у Бачинцима су, углавном, уједначени.

ПИТАЛИ СМО МЕШТАНЕ: КАКАВ ЈЕ ЖИВОТ У БАЧИНЦИМА?

bacinci_anketa.jpgУобичајено питање које постављамо мештанима када се задесимо у неком селу је какав је живот у њему, има ли помака ка бољем и шта би требало још учинити да се тај живот побољша. Одговори у Бачинцима су, углавном, уједначени.

Деса Алексић (54), радница:
- Мислим да се ситуација у свим селима побољшала откако је дошла нова власт, па тако и у Бачинцима. Истакла бих ангажовање нашег председника Месне управе. Ипак, има ствари које би требало побољшати, као што је асфалтирање улица, отварање вртића за децу од једне године и старије. Волела бих да председник Немања Видић  оствари план и изгради нову амбуланту, а како се нешто прича да ће бити забрањено стопирање, било би неопходно да се за село уведу редовне и чешће аутобуске линије.

Милка Меничанин  (50), радница:
- Мени живот у Бачинцима одговара јер сам, пре свега, задовољна својим породичним животом. Имам троје деце, кћерку удану у Новом Саду, друга кћерка као и ја ради у Биг Булу, а син је у седмом разреду. Промена у селу на боље има у односу на пре неколико година али, наравно, могло би се учинити и више. То желим од срца, мада ми правимо кућу у Батајници и тамо ћемо селити.

Вукашин, Дамјан  и Александар,  ученици Основне школе:
- Ми би желели да се некако отклони ово блато у селу а за младе да има простора за забаву. Кад би могли, ми би оградили бетонско игралиште и ставили мреже на голове. Добро је да нам уводе телефоне. Ми волимо село и желимо да овде живимо.