МИРЈАНА МИЛОВАНОВИЋ, В.Д. ПРЕДСЕДНИК МЕСНЕ УПРАВЕ ЈАМЕНА

mirjana-jamena.jpg

У Јамени су у току радови на постављању пумпи како би у функцији била оба бунара што ће допринети да мештани током целе године имају добар притисак у водоводној мрежи.

- Радове изводи "Панаква" из Новог Сада и до краја септембра, радови би требало да буду завршени. У летњем периоду је било проблема у водоснабдевању због смањеног притиска и овај проблем ће се сада отклонити - каже Мирјана Миловановић, в. д. председника Месне управе Јамена.

Од комуналних радова у селу, према њеним речима, остало је да се асвалтирају Фрушкогорска и Савска улица. Из Покрајине је добијено 800 хиљада динара за уређење гробља и током јесени ће бити уређене стазе и ограда. Уређење капеле је у завршној фази и остало је да се поставе плочице и уради фасада споља и изнутра. У плану је постављање нових кошева на игралишту у школи.

- Имамо сачињен идејни пројекат за изградњу канализационе мреже у селу. Конкурисаћемо код Покрајине за средства, а предрачунска вредност радова износи око 69,5 милиона динара - каже Мирјана Миловановић.