У ОЧЕКИВАЊУ АСФАЛТИРАЊА УЛИЦА

Планирамо ту још поставити клупе и корпе за смеће. Извођач радова је Биро "Алкатраз" а њихова вредност је око 800 хиљада динара. Средства смо добили из Покрајинског Секретаријата за локалну самоуправу и међуопштинску сарадњу.

БИКИЋ ДО

Осим радова на мењању бедема око цркве у Бикићу се уређује и сеоско гробље. Стављају се бетонске стазе у самом гробљу али и прилазу до гробља.

bikic-asfaltiranje.jpg

- Планирамо ту још поставити клупе и корпе за смеће. Извођач радова је Биро "Алкатраз" а њихова вредност је око 800 хиљада динара. Средства смо добили из Покрајинског Секретаријата за локалну самоуправу и међуопштинску сарадњу. Надамо се да ћемо успети радове окончати до краја године - каже Љупка Милинковић, председница Месне управе.

- У октобру су нам долазили пројектанти да утврде локације за водоводну мрежу, базене, бушотине. Средства за пројекат је добио шидски Водовод па ће они и радити пројекат. Ми још имамо у плану асфалтирање једног дела Чапајеве улице и Планинске. Конкурисали смо за средства код Секретаријата и за пројекат и за радове.

Пројекат је готов, пројектант је "Линеарт" из Новог Сада, требамо само још да га платимо. Такође, до краја године је отворен Конкурс за реконструкцију домова културе. Ми смо привели крају сакупљање потребне документације како би смо се у року пријавили и на овај Конкурс. На нашем Дому културе неопходно је, пре свега, обавити реконструкцију кровне конструкције а затим столарије и подова, као и да изградимо санитарни чвор - каже наша саговорница.