Menu
RSS
A+ A A-

У АДАШЕВЦИМА ИМА НЕШТО НОВО

РАДИ КОМУНАЛНА СЛУЖБА


Предраг Симић истиче да ће се извршити реконструкција водоводне мреже у дужини од 2,5 километара, а чекају се паре за наставак радова на путевима око Адашевацаadasevci.jpg

 

 

Како сазнајемо од Предрага Симића, председника Месне управе Адашевци, од јула месеца у овом селу почела је да ради Комунална служба за одвоз смећа и копање гробних места. Посао обављају радници ове месне управе.


- У току је посао адаптирања зграде старе месне заједнице. Месна управа је направила уговор са ДОО "Агропотез" из Шида о закупу ових просторија за своје потребе, а обавеза закупца је да адаптира кров зграде, направи летњу башту испред Дома културе и изврши неопходне радове на споменику у школском дворишту - износи план предвиђених радова Симић.


- Половином августа почеће реконструкција водоводне мреже у дужини од 2,5 километара у деловима улица Фрушкогорска и Светозара Марковића. Новац је обезбеђен из Покрајинског секретаријата за водопривреду и шумарство.

Реч је о 3,6 милиона динара. Такође, чекамо други део средстава из Националног инвестиционог плана за наставак радова на путевима око села, тако да нас чекају важни радови у селу - завршава наш разговор Предраг Симић.