Menu
RSS
A+ A A-

МАЛО КУПАЊЕ, МАЛО ШЕТЊА

ПИТАЛИ СМО МОРОВИЋАНЕ КАКО ПРОВОДЕ СЛОБОДНО ВРЕМЕКада смо боравили у Моровићу, поставили смо једноставно питање: Како проводите слободно време? Ово су одговори. Александар Бојић (25), возач:
bojic.jpg Економска ситуација не дозвољава да се слободно време искористи на начин како би се желело и могло да је више пара. Обично одлазим на купање са супругом и децом, а увече мало прошетамо и то је то. Мислим да нам фали више спортских садржаја као и музичких догађаја, али са правим традиционалним вредностима.

 

 

 


borivoje.jpgБоривоје Симић (28), возач у међународном транспорту:
- Слободно време најчешће проводим на купању али је у последње време вода мало прљавија. Увече одем до кафића, ништа посебно. Требало би нам више спортских активности, а поздрављам и идеју о одржавању етно фестивала јер мислим да је то спој корисног и забавног, а то нам треба.

 

 

 


branka.jpgБранка Лазић (32), запослена у бифеу:
- Радим у бифеу који држи супруг и ту има доста посла, а слободна сам сваки други дан. Обично се то време користи за одлазак на купање мада вода већ има непријатан мирис. Доста посла имам и по кући. Искористим слободно време и да одем код мајке у Сремску Митровицу.