Menu
RSS
A+ A A-

Српска Радикална Странка

Прикупљање потписа

 

 

 

 

 

 

Представници Општинског одбора Српске радикалне странке у Шиду одржали су 1. децембра конференцију за новинаре. Председник Мита Аврамов сазвао је конференцију с намером да новинаре упозна са положајем председника странке др Војислава Шешеља у хашкој тамници.Због ускраћивања основних људских права, пре свега права да се сам брани, доктор Шешељ већ 21 дан, рекао је председник Аврамов, штрајкује глађу па је почео да одбија чак и воду, након што му је ускраћено коришћење ТВ И телефона с намером да му се онемогући сваки контакт с јавношћу.

Да је спреман да иде до краја говори податак да је написао тестамент у коме даје упутства о раду странке и начину његове сахране, а за свој положај у Хагу директно окривљује америчку обавештајну службу. На мирни протесни митинг испред америчке амбасаде у Београду радикали су позвали све заинтересоване грађене из Шида.

Овом приликом новинари су упознати да су за кандидате за народне посланике испред ОО СРС Шид именовани Мита Аврамов, Нада Цвијановић и Здравко Симић. У предизборну кампању, као и до сада радикали иду самостално, а о евентуалним коалицијама биће говора након избора.