МОНИКИ ОБЕЗБЕЂЕН СМЕШТАЈ

Реч је о одличној ученици школе у Сремској Митровици која због тешког материјалног стања у својој четворочланој породици која живи у насељу Сремски Борац код Ердевика није била у стању да плати смештај у Дому ученика у Сремској Митровици.

ЛЕП ГЕСТ ОДБОРА Г-17 ПЛУС У ШИДУ

Да се у овим ни мало лаким временима уз мало добре воље и не великих новчаних средстава могу учинити добре и племените ствари најбоље говори пример чланова Општинског одбора странке Г-17 плус из Шида који су крајем септембра месеца донели одлуку да из сопствених средстава финансирају смештај за ученике другог разреда Средње хемијско-шумарске школе у Сремској Митровици, Монике Тележар.

Реч је о одличној ученици школе у Сремској Митровици која због тешког материјалног стања у својој четворочланој породици која живи у насељу Сремски Борац код Ердевика није била у стању да плати смештај у Дому ученика у Сремској Митровици. Према речима Живка Трбука председника Општинског одбора Г-17 плус у Шиду чланови ове политичке странке у Шиду су одлучили да плате смештај овој ученици у току целе школске 2008./09. године.