КОМБИНОВАНА ОДЕЉЕЊА

Четворогодишњ школа у Љуби, која ради у оквиру ОШ "Сава Шумановић" из Ердевика, похађају 22 ученика. Они наставу слушају у два комбинована одељења. Једно чине ђаци првог и трећег разреда, а њихова учитељица је Дивна Атлагић, која овде ради од 1999. године и већ је "њена" прва генерација завршила осм

ШКОЛА У ЉУБИ

odeljenje1.jpgodeljenje2.jpg Четворогодишњ школа у Љуби, која ради у оквиру ОШ "Сава Шумановић" из Ердевика, похађају 22 ученика. Они наставу слушају у два комбинована одељења. Једно чине ђаци првог и трећег разреда, а њихова учитељица је Дивна Атлагић, која овде ради од 1999. године и већ је "њена" прва генерација завршила осми разред. У првом разреду је осам, а у трећем пет ђака.

Комбиновано одељење другог и четвртог разреда води учитељица Сања Радивојевић. У другом разреду је шест ученика а у четвртом само три.

Како истичу обе учитељице, деца су добра, вредна и дисциплинована, а наравно како има одличних ђака, тако има и врло добрих и добрих. Услови рада су добри, учионице су простране, сунчане и топле.