СВЕ МИЛИЦИНЕ ДЕСЕТКЕ

Међу овогодишњим добитницима признања које додељује Удружење универзитетских професора и научника Србије, нашла се и млада студенткиња Технолошког факултета у Новом Саду Милица Крунић из Шида. Захваљујући чињеници да је прву годину студија окончала са максималним учинком, односно са свим десеткама у

milica_krunic.jpg Међу овогодишњим добитницима признања које додељује Удружење универзитетских професора и научника Србије, нашла се и млада студенткиња Технолошког факултета у Новом Саду Милица Крунић из Шида. Захваљујући чињеници да је прву годину студија окончала са максималним учинком, односно са свим десеткама у свом индексу, Милица се нашла међу пет најуспешнијих студената Универзитета у Новом Саду.

Награду која носи име проф. др Војислава К. Стојановића додељена јој је као најбољем студенту Прве године смера Контроле квалитета на Технолошком факултету у Новом Саду.

Тако је Милица након средњошколских признања које је освајала током гимназијских дана успела да већ на почетку студирања освоји ово ласкаво признање које јој је крајем прошлог месеца уручено у Београду. Нема сумње да ће додела признања младој Шиђанки бити још већи подстрек да у наредном периоду настави са одличним резултатима и не би требало бити велико изненађење да се Милица у наставку својих студија поново нађе у друштву најуспешнијих студената у Србији.