ОБЕЛЕЖЕН ДАН ШКОЛЕ

Радници предузећа Д. Д. Хидроник Шид ових дана су извели радове на прилазима Тргу културе и Културно-образовном центру у Шиду, као и асфалтирању пешачких стаза које се налазе непосредно уз највећи трг у граду.

У ОШ "СРЕМСКИ ФРОНТ" У ШИДУ

st3_skola.jpg

"Настала спајањем основних школа "Бранко Радичевић" и "Филип Вишњић" ОШ "Сремски фронт" у Шиду пуне 33 године прославља 12. април као Дан школе. Тим поводом у петак 11. априла одржана је Свечана академија у којој су учествовали хор школе и ученици који су извели сценски приказ крој спој Старог Египта и данашњег тренутка.

Програму су присуствовали, поред ученика и наставника, и Сава Рошић, председник Школског одбора, Мићо Ђукић, председник Савета родитеља, некадашњи директор Никола Кнежевић, архијерејски намесник Радомир Мишић, парох из Беркасова, отац Милан Пршић и други гости. У холу школе су по традицији били изложени радови ученика.

У суботу 12. априла, делегација школе положила је венац и цвеће на спомен костурницу на градском гробљу, а истога дана су одржана и спортска такмичења.