ШАРЕНА ЈАЈА

Где су деца учесници програма увек је много посетилаца. Тако је било и 23. априла у Галерији слика "Сава Шумановић" у Шиду када су полазници дечјег вртића "Јелица Станивуковић" припремили програм поводом предстојећих васкршњих празника. Простор галерије је био испуњен па су мали посетиоци место нашл

РЕВИЈА У ГАЛЕРИЈИ СЛИКА

sarena_jaja.jpgГде су деца учесници програма увек је много посетилаца. Тако је било и 23. априла у Галерији слика "Сава Шумановић" у Шиду када су полазници дечјег вртића "Јелица Станивуковић" припремили програм поводом предстојећих васкршњих празника. Простор галерије је био испуњен па су мали посетиоци место нашли и на поду. А баке, маме и тате дошли су да аплаузом награде извођаче.

Васпитачице вртића су овом приликом представиле креативност полазника вртића која је имала за циљ упознавање малишана са уметничким делима стваралаца из наше средине. Такос у у тематским целинама под називом "Босиљ у дечјем свету" и "Сава Шумановић и ја" васпитачице малишанима приближиле уметнички свет Илије Башичевића Босиља и Саве Шумановића.

Након програма посетиоци су обишли изложбу шарених јаја у галерији наивне уметности. Осамнаест ученика за најлепша шарена јаја награђени су симболичним васкршњим поклонима.