Menu
RSS
A+ A A-

НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ

ТРАДИЦИОНАЛИ ПРИЈЕМ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА У НАШОЈ ОПШТИНИ



На традиционалној свечаности награде и признања примило 32 ученика из основних и средњих школа у нашој општини


Традиционални пријем најбољих ученика основних и средњих школа у нашој општини одржан је и ове године. Свечаном скупу који је одржан у сали СО Шид, поред ученика присуствовали су и њихови наставници и директори. Домаћин скупа, бивши председник општине Шид Мита Аврамов је обраћајући се награђеним ученицима истакао да се локална самоуправа у претходном периоду трудила да створи што боље услове у свим школским установама на подручју општине.


- Колико смо у томе успели оцените ви сами, ваши наставници и професори. Ми смо настојали да вам обезбедимо све оно што вам је потребно за школовање а исто тако и нашим студентима за које смо у претходном периоду издвојили значајна средства за њихово стипендирање - истакао је Аврамов.


Након тога он је заједно са својим сарадницима уручио пригодне поклоне и захвалнице са 32 ученика из основних и средњих школа у нашој општини који су имали најбољи успех у минулој школској години.

На списку најбољих ученика општине Шид у школској 2007/08. години налазе се: Марина Маринковић, Маја Јовковић, Давор Бебек, Николина Момчиловић, Драгана Лазаров, Александар Чича из ОШ Бранко Радичевић у Шиду, Милош Смајић, Александар Давидовић и Ђорђе Пејак из ОШ Сремски фронт из Шида, Јелена Јефтић ОШ Јован Јовановић Змај Шид, Дајана Наранџић, Сенка Вучковић, Милан Вурдеља и Милош Ерак из ОШ Вук Караџић у Адашевцима, Јован Томашевић, Андреј Ђурик и Дарија Краљик из ОШ Сава Шумановић Ердевик, Снежана Бошњак, Владислава Ђокић, Милијана Лазаревић и Драгана Наранџић из ОШ Филип Вишњић Моровић. Награде су припале и ученицима музичке школе Филип Вишњић из Шида: Љиљани Ђачанин, Ањи Спасојевић и Бојану Миљевићу.


Међу награђеним средњошколцима налазе се: Оливера Дангузов, Кристина Миклош, Тијана Павковљевић и Зоран Лазор из Техничке школе Никола Тесла у Шиду. Међу ученицима Гимназије Сава Шумановић у Шиду награде су додељене Милици Саватовић, Дејану Ђумићу, Тамари Пернар и Јовани Јошић која је проглашена за ученицу генерације 2007/08. године.