У ДОМУ МЛАДИХ ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ

Промоција прве збирке љубавне поезије "Очи боје љубави" младог књижевника Бориса Бибића (21), одржана је у среду 3. октобра у Дому младих у Шиду. Издавачи Борисове књиге песама су Српски књижевни клуб "Милош Црњански" и Културно-образовни центар.

Свечаност је отворио директор КОЦ-а Срђан Малешевић, који је изразио задовољство тиме што је издата књига једног младог талента, али и наду да је ово само предводник новог шидског таласа у којем ће бројни талентовани млади људи наћи своје место. Душан Тубић је прочитао рецензију, коју је о писцу написао др Стеван Константиновић и у којој се наводи да је Борис "надахнут младић са израженим осећајем за мелодију и ритам". Неке од песама, као што су: "Сећања", "Очи боје љубави", "Буђење", "Растанак" и друге читали су: Милица Бибић, Јован Ждињак, Душан Тубић и Срђан Малешевић.

На самом крају, и писац је узео реч и напоменуо да је књига посвећена његовом деди Баћку из Бачинаца и додао да су му инспирација, за ове љубавне стихове, биле његове бивше девојке.