Menu
RSS
A+ A A-

ПОКЛОН ШИЂАНИМА

ОДРЖАН КОНЦЕРТ САНЕЛЕ МИТРОВИЋ У НАШЕМ ГРАДУgalerija.jpgКонцерт оперске музике и староградске песме под називом "Од класике до староградске песме" поклон нашем граду примадоне Опере Српског народног позоршта у Новом Саду Санеле Митровић (сопран) лепо се уконопоновао (случајно или намерно) у недељу обележавања Вишњићевих дана.


Упркос изузетно лошем времену Галерија слика "Сава Шумановић" била је пуна посетилаца те вечери 22. октобра, што не чуди с обзиром на чињеницу да је примадона "наша" невеста.


Пре две сезоне у Шиду сам спремала једану тешку улогу па је овај мој концерт знак захвалности за уступљени простор и поклон Шиду. Презадовољан сам публиком и амбијентом у Галерији. Осећам да је публика сваки мој покрет пропатила од срца, а с обзиром да сам удата за Шиђанина вероватно је то разлог што осећам нашу узајамну повезаност - рекла је Санела Митровић.


Гости на концерту Санеле Митровић били су Јарослава Бенка Вичек, сопран те сарадник на клавиру Тамара Јовичевић и сарадник на хармоници Мирослав Иванчевић.
Без презензија да се упуштамо у стручну анализу концерта са сигурношћу можемо тврдити да је то хладно, кишно октобарско вече посетиоцима у Галерији било изузетно пријатно, па су извођаче наградили искреним аплаузом. А на крају, током извођења на бис "Рабинушке", читава сала је певушила са Санелом и Јарославом што је податак који сам по себи довољно говори.