КОНЦЕРТ У ХРАМУ СВЕТОГ НИКОЛАЈА

Српско црквено певачко друштво "Јавор Гусле" организовало је 11. новембра Годшњи концерт у цркви Светог Николаја у Шиду. Концерт је одржан у поводу обележавања петогодишњег обновљеног рада. Током рада ових последњих година хор је учествовао на многим Светим литургијама, духовним вечерима, фестивалим

ПЕТ ГОДИНА ОБНОВЉЕНОГ РАДА СРПСКОГ ЦРКВЕНОГ ПЕВАЧКОГ ДРУШТВА "ЈАВОР ГУСЛЕ"

javor.jpgСрпско црквено певачко друштво "Јавор Гусле" организовало је 11. новембра Годшњи концерт у цркви Светог Николаја у Шиду. Концерт је одржан у поводу обележавања петогодишњег обновљеног рада. Током рада ових последњих година хор је учествовао на многим Светим литургијама, духовним вечерима, фестивалима, приредбама и манифестацијама у земљи и иностранству.

Водитељи програма у храму Светог оца Николаја у Шиду били су ученици Гимназије "Сава Шумановић" Наташа Гутић и Владан Перић, који су приликом представљања хора поздравили најстарије чланове Српског црквеног певачког друштва "Јавор Гусле" Цветанку Тубић, Слободанку Цикушу и Слободана Стеванчевића.

Хором је и ово вече дириговала Драгана Панџић, а свештенство цркве је и том приликом, уз присуство верника, обавило богослужење.