ОПЕТ О НАСИЉУ

Већ дуже време у нашем граду се снима нови филм Цветина Аничића,  за који је написао сценарио и који режира, под називом "Поскочи" филм одрађује насиље у породици и злостављање деце, а као мотив је послужио један истинит догађај. Наиме, пре четири године, према речима Аничића, у једном дому за децу

ЦВЕТИН АНИЧИЋ СНИМА НОВИ ФИЛМ ПОД НАЗИВОМ "ПОСКОЧИ"

cvetin.jpgВећ дуже време у нашем граду се снима нови филм Цветина Аничића,  за који је написао сценарио и који режира, под називом "Поскочи" филм одрађује насиље у породици и злостављање деце, а као мотив је послужио један истинит догађај. Наиме, пре четири године, према речима Аничића, у једном дому за децу у Србији, претучена је и силована од стране васпитача једна Ромкиња.

До сада је снимљено око пет сати материјала на подручју наше општине. Неке сцене су снимане у Дому здравља, неке на гробљу, приватној кући, а ми смо екипу затекли у Љетњој владичанској резиденцији, у чијим се просторијама бројни кревети, што је добро послужило за снимање одређених сцена.

- У овом филму учествује око 60-так глумаца из Аматерског позоришта "Бранислав Нушић" и КПД "Ђура Киш" али и професионални глумци Јелица Брестовац, Санела Милошевић  из Руме и Весна Бујошевић  из Београда. Драгана Ђаковић  нам опет долази из Пачетина код Вуковара. За камером се налази  Дамир Дегенек  који ће бити задужен и за монтажу филма - истиче Цветин Аничић, не прецизирајући када ће филм бити завршен.