ПЛЕС СРЦА

 И Дому културе у Бикић Долу, 8. марта, одржан је традиционални 12-ти русински бал који је окупио 80 гостију из Шида, Беркасова, Вашице, Новог Орахова и анравно домаћине. Госте су у складу са традицијом дочекале и пожелеле добродошлицу, девојке Силвија Сокол, Кристина  и Рената Болдиш,  обучене у на

 И Дому културе у Бикић Долу, 8. марта, одржан је традиционални 12-ти русински бал који је окупио 80 гостију из Шида, Беркасова, Вашице, Новог Орахова и анравно домаћине. Госте су у складу са традицијом дочекале и пожелеле добродошлицу, девојке Силвија Сокол, Кристина  и Рената Болдиш,  обучене у народне ношње.

Уз добру вечеру и пиће, за добро расположење и забаву се побринуо оркестар КУД "Петро Кузмјак" из Новог Орахова. У "плесу срца" највише успеха су имали Стојанка Балашчак  и Јаким Лазор  који су победили. Дами је припала златна наруквица, а џентлмену "горки лист". Наравно, била је организована и богата томбола уз главну награду ДВД плејер, а утешна награда је била даска за мешење теста и оклагија.