ПРИЗНАЊА НА ПРОМЕНАДИ

Средином прошлог месеца ученици Музичке школе Филип Вишњић из Шида учествовали су на два такмичења која су одржана у Београду и Новом Кнежевцу. На петој променади клавирских талената која је одржана у Београду, четири ученика ове школе освојили су награде и добили су похвале од стране стручног жириј

МЛАДИ ШИДСКИ МУЗИЧАРИ НАСТАВЉАЈУ СА УСПЕСИМА

Директор школе Драган Маквић задовољан наступом својих ученика

makivic.jpg Средином прошлог месеца ученици Музичке школе Филип Вишњић из Шида учествовали су на два такмичења која су одржана у Београду и Новом Кнежевцу. На петој променади клавирских талената која је одржана у Београду, четири ученика ове школе освојили су награде и добили су похвале од стране стручног жирија за свој наступ.

Тамара Ким Жебић, ученица трећег разреда у класи наставнице Вилме Цвијановић освојила је другу награду, док су похвале за свој наступ добили: Јована Видић, ученица трећег разреда такође у класи наставнице Вилме Цвијановић, Ленка Боројевић и Милан Симић, ученици другог разреда у класи наставнице Маје Стојановић.

На међународном такмичењу хармоникаша које је одржано у Новом Кнежевцу Бранко Суђецки, ученик четвртог разреда у класи наставника Марка Асурџића, освојио је трећу награду у својој конкуренцији.

Ови резултати још су једна у низу потврда да се ученици музичке школе из Шида и њихови наставници са правом убрајају у једну од најбољих и најуспешнијих у Срему.